Werkwijze

JvD Maatwerk Keukens begeleidt het complete traject: van ontwerp tot oplevering. Na kennismaking in onze showroom of bij u op locatie, werken wij een 3D-model uit van de te realiseren keuken. Na goedkeuring wordt de keuken in onze eigen werkplaats gemaakt om vervolgens bij u geïnstalleerd te worden.


Vrijblijvende offerte

U kunt bij ons altijd terecht voor gratis en vrijblijvend advies. Kom eens langs in onze showroom of bel of mail voor een afspraak. Indien gewenst kunnen wij ook advies op locatie geven. Tijdens een intake gesprek brengen wij uw wensen in kaart en wordt een eerste schets van de keuken gemaakt. Na het verder uitwerken van de details en offerte lichten wij het ontwerp en de offerte persoonlijk toe in een tweede gesprek.


Productie in eigen werkplaats

Onze werkplaats beschikt over alle middelen om de productie volledig in eigen beheer te kunnen doen. Hierdoor weten wij zeker dat we goede kwaliteit kunnen leveren.


Levering & montage

Uw keuken wordt door onze eigen monteurs op locatie geleverd. Desgewenst zorgen wij ervoor dat uw keuken compleet aangesloten en werkend wordt opgeleverd.


Onderhoud

Ook na plaatsing kunnen wij u helpen met onderhoud of preventieve inspectie van uw keuken en keukenapparatuur.


werkwijze #1
werkwijze #2
werkwijze #3