Eigen werkplaats

JvD staat voor maatwerk en kwaliteit, onze werkplaats is daarom voorzien van de laatste technologische apparatuur voor het vervaardigen van uw keuken. Een groot deel van het werk gebeurd echter op de ambachtelijke wijze: met de hand. Op die manier kunnen wij in iedere behoefte voorzien en kwaliteit garanderen.

Op de foto's hiernaast laten wij enkele van deze machines zien, van moderne vijf-assige CNC-machines tot eenvoudigere figuur- en bladzagen.

Vraag gerust of u een blik mag werpen in onze werkplaats, als u in onze showroom bent.


Veiligheid

Veiligheid en risicobeheersing voor onze werknemers zijn een belangrijk punt. De werkplaats is daarom voorzien van diverse veiligheidssystemen en ondersteunende apparatuur voor onze werknemers: Een voorbeeld is de zuignap waarmee men grote platen gemakkelijk door de werkplaats kan bewegen.


Speciale lijm-methoden

JvD Maatwerk Keukens beschikt over speciale machines van Hebrock en Ostermann om lijmverbindingen te maken met een watervastheid van 80 tot zelfs 90% (in tegenstelling tot 'normale' lijm met een watervastheid van slechts 50%). Doordat deze lijm niet loslaat, is deze veel hygiƫnischer bij intensief gebruik en daardoor uitermate geschikt voor toepassingen zoals behandelkamers of ziekenhuizen.

werkplaats #1
werkplaats #2
werkplaats #3
werkplaats #4
werkplaats #5
werkplaats #6
werkplaats #7
werkplaats #8
werkplaats #9
werkplaats #10